Caracteristicile seriei Galaxy A

Chiar daca seria A de la Samsung este o serie de gama medie, compania s-a asigurat sa le ofere si acestor telefoane specificatii foarte bune, care pot ajunge ca cele de top. Pe langa faptul ca Samsung a lansat la inceputul acestui an cea mai noua si performanta serie, Galaxy S21, s-a asigurat ca va lansa cat de curand si seria A, care sa aiba specificatii medii spre intalte. S-au lansat modelele Galaxy S52, S52 5G si A72. Daca vrei sa afli care sunt specificatiile acestor telefoane, te invit sa ramai cu ochii pe descrierea de mai jos.

Samsung nu le-a oferit telefoanelor din serie S21 cele mai bune functii, a renuntat la rezolutia mare, nu au sloturi pentru card de memorie, nu au mufe pentru casti si nici nu primesc incarcatoare. Ei bine, seria A primeste toate aceste caracteristici. 

Samsung Galaxy A52 costa 349 de euro, A52 5G costa 429 de euro si A72 costa 449 de euro. Aceste telefoane vor fi disponibile pentru vanzare incepand de miercuri.

Compania este constienta de faptul ca utilizatorii incearca din rasputeri sa isi pastreze un telefon un timp mai indelungat, mai ales din cauza dificultatilor financiare provocate de virus. De aceea, la Galaxy S21 a redus pretul initial cu 200 de dolari. 

Telefoanele seriei A se vor gasi pe toate pietele din lume.

Seria A de anul trecut a venit cu 4 telefoane 4G si 2 modele 5G. Toate au avut specificatii foarte bune, dintre care unele se gaseau si la telefoanele si seria S si Note, doar ca niciunul nu a avut preturi atat de mari.

In acest an, Samsung lanseaza 3 modele, Galaxy S52 si A52 5G au ecrane de 6,5 inci, iar Galaxy A72 are un ecran de 6,7 inci. Deci, pana acum, doar un telefon 5G este lansat, dar compania mai are in plan inca 2 telefoane 5G, ce vor fi lansate ulterior. Se spune ca telefoanele vor primi un timp mai lung de timp actualizare software si de securitate.

Galaxy A52 si A52 5G au o baterie de 4,500 mAh, iar A72 este dotat cu o baterie de 5,000 mAh. Toate au o camera frontala de 32 MP si 4 camere de spate, o camera principala de 64 MP, una ultra-larga de 12 MP, o camera macro de 5 MP, iar modelele A52 au si un senzor de adancime de 5 MP, iar A72 are un teleobiectiv de 8 MP. Modelele A52 au ecran FHD Plus Super AMOLED, iar A52 5G are o rata de 120 Hz, restul au de 90 Hz. 

Asadar, daca vrei totusi sa iti cumperi un telefon de la Samsung, cele 3 modele din seria A se apropie de cele de top, avand chiar cateva caracteristici mai bune decat modelele seriei S21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *