Cele mai bune boxe portabile pentru 2021

Daca iti doresti o boxa portabila care sa aiba o foarte buna calitate a sunetului, pentru a putea avea muzica favorita oriunde te deplasezi, inseamna ca vei avea nevoie de o boxa Bluetooth portabila. Cu toate acestea, nu este o alegere atat de simpla pentru ca va trebui sa fii atent la cateva aspecte precum durata de viata a bateriei, difuzoarele, functiile suplimentare, comenzi vocale si rezistenta la apa. In randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune boxe Bluetooth portabile pentru 2021.รข

Ultimate Ears Megaboom 3 costa 140 de lire sterline, are un design cilindric, are un sunet de 360 de grade, ceea ce inseamna ca va umple camera cu muzica aleasa. Este rezistent la apa si la praf, are IP67, iar durata de viata a bateriei este foarte buna, astfel ca rezista pana la 20 de ore de redare. Boxa se poate asocia si cu alte boxe sau dispozitive pentru a obtine un sunet mai puternic. Calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este bine echilibrat, dar basul este mai slab decat te-ai astepta.

Anker SoundCore 2 costa 40 de lire sterline si este o boxa Bluetooth accesibila, ofera o buna durata de viata a bateriei, de pana la 24 de ore, este rezistenta la apa, are IPX5, are un microfon incorporat si se gaseste in mai multe culori. Sunetul este unul foarte bun, performantele sunt la fel de bune, doar ca nu este cel mai bun sunet.

B&Q Beosound A1 Gen 2 costa  199 de lire sterline si are o calitatea a sunetului mai buna decat modelul anterior, capacitatea bateriei este mai mare, astfel ca poate oferi o rezistenta de pana la 18 ore si este rezistenta la apa, are IP67. Comenzile sunt plasate mai bine, este incorporata cu Alexa care poate raspunde comenzilor tale vocale. Basul este puternic si profund si are un sunet de 360 de grade, doar ca nu este chiar atat de bun.

Marshall Emberton costa 129 de lire sterline, este rezistent la apa, are IPX7, nu are nicio aplicatie de control, nu are intrare auxiliara si nici microfon pentru a efectua apeluri. Boxa se axeaza pe sunet si performanta. Astel ca, sunetul este foarte bun, de 360 de grade, este detaliat, iar basul este puternic. Durata de viata a bateriei este de pana al 20 de ore.

Sonos Move costa 399 de lire sterline, are 4 antene Wi-Fi, durata de viata a bateriei este de 10 ore, are IP56 si poti utiliza Alexa sau Google Assistant.Calitatea sunetului este una foarte buna, sunetul este puternic.

Asadar, daca ai nevoie de o boxa Bluetooth portabila, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele de pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *