Accesorii importante pentru orice telefon

Smartphone-urile sunt niste obiecte foarte importante pentru fiecare dintre noi, pentru ca prin intermediul lor poti realiza foarte multe activitati, sarcini, te poti relaxa daca te joci sau daca te uiti la diverse videoclipuri. Doar ca telefoanele daca nu au protectia de care au nevoie, exista o probabilitate foarte mare sa se sparga atunci cand din neatentie le scapi. Tocmai de aceea, exista cateva accesorii care sunt foarte importante pentru protectia telefonului tau, dar mai sunt cateva care tin si de incarcarea acestuia. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Incarcatorul este probabil cel mai important accesoriu care vine in cutie cu telefonul, iar el ii asigura functionarea, pentru ca in cazul in care ti s-a descarcat bateria telefonului si nu ai un incarcator, nu il vei mai putea folosi. Smartphone-urile mai noi dispun si de functia de incarcare wireless sau inversa, dar daca vrei sa beneficiezi de acestea, va trebui sa cumperi incarcatoarele separat pentru ca ele de obicei nu vin la pachet cu telefonul. 

Un accesoriu referitor la protectia telefonului este folia. Aceasta poate fi de plastic, sticla sau silicon, iar cea de plastic asigura cea mai minima protectie. Daca ai de exemplu, un Samsung Galaxy A7 2017 si l-ai scapat si nici nu ai avut o folie de protectie pe el, sansele sunt destul de mari ca ecranul telefonului sa se fi spart, iar in acest caz vei avea nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A7 2017, ceea ce inseamna ca va trebui sa mergi la un service gsm care sa se ocupe de aceasta problema, dar te va costa o suma destul de mare de bani. 

Husa este tot un accesoriu destinat protectiei telefonului, iar la fel ca si folia si ea este foarte importanta. Husele pot fi din silicon si pot sa protejeze doar spatele sau pot sa fie de tip carte care sa protejeze intreg telefonul. Acestea se gasesc intr-o gama larga de modele si culori, fie simple dintr-o singura culoare sau transparente, fie cu imprimeuri, animale, peisaje, inflorate si multe altele. 

Bateria externa este un accesoriu care este legat de incarcarea telefonului, doar ca in acest caz ai nevoie doar de cablul USB sau USB-C, nu si de stecher. Este un accesoriu foarte util, mai ales atunci cand nu esti acasa si bateria este pe cale de a se descarca, iar tu mai ai nevoie sa utilizezi telefonul. Daca ai bateria externa la tine, telefonul tau se va incarca. Si bateriile externa se gasesc intr-o multime de modele, unele sunt mai puternic, pot sa rezistente pana la 5 incarcari, iar altele rezista doar pana la o singura incarcare. 

Asadar, aceste accesoriu sunt cele mai importante indiferent de ce model sau marca este telefonul tau. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *