Samsung sau Iphone

Daca vrei sa iti cumperi un telefon, doar ca nu sti ce marca, pentru ca nu esti nici fan infocat al telefoanelor de la Apple, dar nici fan infocat al celor de la Samsung, iti plac ambele marci, decizia ta va dura un timp mai indelungat, pentru ca mai intai trebuie sa te hotarasti asupra marcii si abia apoi asupra modelului. Dar, cele 2 telefoane sunt destul de diferite, iar aspectele in comun sunt prea putine. Dar, in randurile de mai jos voi face o comparatie intre cele 2 marci de telefoane pentru a-ti face decizia mai usoara, asa ca, te invit sa le urmaresti.

Telefoanele de la Apple au fost mereu mai scumpe decat cele de la Samsung, iar pretul modelelor mai vechi nu scade foarte mult cand apare unul nou. Daca telefonul este mai scump si pretul accesoriilor si al reparatiilor va fi mai scump. Asa ca, o inlocuire a display-ului la Iphone 7 va fi mai scumpa decat o inlocuire a display-ului la Samsung Galaxy S7. Deci, mai intai trebuie sa iti stabilesti bugetul, daca este mai mare sau mai mic.

O alta diferenta este referitoare la design. Telefoanele de la Apple au un design mai elegant, iar de cand s-a eliminat butonul Home, incepand cu Iphone X, eleganta a mai primit inca un bonus. Dar nu se poate spune ca telefoanele de la Samsung nu sunt elegante, pentru ca sunt, nici ele nu mai au butonul Home incepand cu Samsung Galaxy S8, doar ca cele de la Apple sunt putin mai elegante.

Durabilitatea, rezistenta este mult mai mare la telefoanele de la Samsung decat la Iphone-uri. Daca vei scapa un Samsung pe o suprafata dura, este posibil fie sa se aleaga doar cu cateva zgarieturi, fie sa nu aiba nimic, dar daca vei scapa un Iphone, este posibil sa se sparga complet. Iphone X este cel mai fragil telefon al companiei. Samsung castiga.

Durata lunga de viata a bateriei nu a fost niciodata o specificatie care sa le apartina Iphone-urilor. Modelele mai noi au o durata de viata a bateriei mai buna, dar cele de la Samsung le depasesc.

Camera foto este putin mai buna la Iphone-uri, au functii mai avansate, tehnologii mai noi, ceea ce ofera si o calitate mai buna. Nu se poate spune ca telefoanele de la Samsung nu realizeaza poze bune, doar ca cele de la Apple sunt mai bune

Memoria este caracteristica comuna, pentru ca atat Samsung, cat si Apple au telefoane cu memorie mai mare si altele cu memorie mai mica.

Prin urmare, daca ai un buget mai mare, vrei o camera mai buna si un telefon putin mai elegant, atunci alege un Iphone. Dar daca ai un buget mai mic si vrei un telefon mai durabil si cu o durata de viata a bateriei mai mare, atunci alege un Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *