Casti pentru PS4

Daca esti un pasionat de jocuri, mai ales de cele pe PS4, pentru a avea o experinta si mai placuta poate ca ai nevoie de o pereche de casti, daca nu ai deja una. Castile se pot conecta la mufa de 3,5 mm de la consola, pot izola zgomotul si un microfon are rolul de a asigura ca ceilalti te vor auzi foarte bine. Ei bine, nu oricine suporta firele castilor, de aceea se poate opta si pentru casti wireless. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune casti pentru PS4, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare. 

HyperX Cloud Alpha costa 85 de dolari, are o constructie solida, ofera un sunet foarte bun, microfonul este puternic si sunt confortabile de purtat, ceea ce este foarte important atunci cand petreci ore in sir jucandu-te.

Castile wireless PlayStation Gold costa 99 de dolari si este cel mai cautat model pentru PS4. Pentru ca nu au fir, vei avea nevoie sa folosesti un dongle USB. Castile ofera un sunet surround de 7.1 si functioneaza la jocurile care accepta aceasta caracteristica. 

Sennheiser GSP 370 costa 166 de dolari, are o constructie foarte buna, ofera o calitate foarte buna a sunetului, sunt foarte confortabile, microfonul este foarte bun si cea mai atractiva specificatie este durata de viata a bateriei, rezistand pana la 100 de ore. Si la acestea va fi nevoie de un dongle USB. Microfonul se poate dezactiva daca se va rasuci acel brat. Aceste casti sunt compatibile si cu alte computere. 

SteelSeries Arctis Pro Wireless costa 309 dolari si se spune ca ofera cea mai buna experienta de joc atat pentru PS4, cat si pentru computere. Calitatea sunetuluie ste de inalta performanta, sunt confortabile, au o serie de specificatii, bateria se poate schimba. Configurarea este putin mai dificila.

JBL Quantum 800 este o alegere potrivita pentru o pereche de casti cu anularea zgomotului. Ele costa 160 de dolari, vine la pachet si cu un dongle pentru PS4 si computere, sunetul este foarte bun, atat pentru jocuri, cat si pentru muzica si filme si sunt confortabile. Microfonul nu este cel mai performant, dar este bun si nu este detasabil. Durata de viata a bateriei este de pana la 14 ore. 

SteelSeries Arctis 1 costa 100 de dolari si functioneaza atat cu PS4, dar si cu alte computere, chiar si cu Nintendo Switch printr-un dongle USB. Microfonul este detasabil si ofera o durata de viata a bateriei de pana la 20 de ore. 

Prin urmare, daca esti un adevarat pasionat de jocuri la PS4, pentru a avea o experienta completa si foarte buna de joc, o pereche de casti, fie cu fir, fie wireless, reprezinta o alegere foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *