Casti potrivite pentru munca de acasa

Daca lucrezi de acasa si mai ai copii mici sau animale de companie care fac galagie,  este posibil ca in timpul sedintelor cu colegii sa se creeze o perturbare destul de mare. De aceea, o pereche de casti ar fi o solutie perfecta pentru aceste situatii. O pereche buna de casti pentru munca de acasa trebuie sa aiba o calitate buna a sunetului si sa fie confortabile, dar functia de anulare a zgomotului ar fi utila. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti pentru munca de acasa, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Bose 700 se pot gasi la un pret de 321 de dolari, au functia de anulare a zgomotului care este foarte eficienta, calitatea sunetului este foarte buna si se descurca bine si in timpul apelurilor. Totusi, ele sunt destul de scumpe. 

Apple AirPods Pro se pot gasi si la 200 de dolari, au performante bune, calitate buna a sunetului si functia de anulare a zgomotului. Si in timpul apelurilor dau dovada de o buna performanta.

Sony WH-1000XM4 costa 278 de dolari, are functia de anulare a zgomotului eficienta, calitatea apelurilor vocale este foarte buna chiar si in mediile galagioase. Sunt foarte confortabile, calitatea sunetului este buna, potrivite pentru munca de acasa.

Jabra Elite 85h costa 250 de dolari, are durata de viata a bateriei foarte buna, elimina zgomotul exterior, sunt confortabile, calitatea sunetului este foarte buna si sunt potrivite pentru apeluri vocale. 

Jabra Evolve2 85 UC costa 450 de dolari sunt lansate curand, vin la pachet cu un dongle USB, calitatea sunetului este aproape la fel ca cea de 85h, doar ca chipsetul este mai bun, are 2 microfoane suplimentare, reduc zgomotul pentru a ridica vocea ta. Sunt confortabile si rezista in jur de 37 de ore, doar ca sunt destul de scumpe. 

Sennheiser Adapt 660 costa 254 de dolari, sunt confortabile, elimina zgomotul eficient, calitatea sunetului este foarte buna, performantele la fel de bune, iar durata de viata a bateriei este in jur de 30 de ore.

Jabra Evolve 65e UC costa 210 dolari si este un model care are o banda ce vine in jurul gatului. Sunt confortabile, are un adaptor USB ce permite conectare la un computer, calitatea apelurilor este foarte buna, au functia de reducere a zgomotului, durata de viata a bateriei este de aproximativ 13 ore, microfonul este aproape de gura, deci persoanele nu vor avea dificultati sa te auda.

Voyager Focus UC costa 187 de dolari, sunt confortabile si usoare, reduc eficient zgomotul, au un microfon retractabil cu brat, ce este aproape de gura.

Asadar, daca ai nevoie de o pereche de casti pentru a nu se mai auzi zgomotele din jurul tau in timpul unor sedinte sau a apelurilor, modelele anterioare sunt unele dintre cele mai bune, unele mai scumpe, altele mai ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *