Incarcatoare pentru Iphone 12

Apple si-a lansat recent noile sale telefoane, Iphone 12, iar dupa cum bine stii, ele nu mai in cutie cu incarcatorul si nici cu perechea de casti. Chiar daca Apple adauga unele caracteristici noi la telefoanele sale, precum protectia mare a ecranului cu materialul din ceramica, nou hardware al camerelor, le elimina pe cele vechi, clasice si esentiale. Lipsa accesoriile se poate explica prin faptul ca determina utilizatorii sa cumpere AirPods Pro si noul incarcatoru lansat de companie, deodata cu lansarea seriei Iphone 12. In cutie se va afla telefonul si cablul USB-C la Lightning. Daca pana acum ai mai avut Iphone, este posibil sa ai vechiul adaptor cu port USB-A, care la noul Iphone nu mai este de folos. Asa ca, va trebui sa iti cumperi separat un adaptor de perete, doar ca ele nu sunt atat de scumpe, iar mai jos voi prezenta incarcatoarele potrivit pentru Iphone 12. 

Iphone 12 se poate incarca si prin intermediul altui cablu Lightning si un alt incarcator de perete, doar ca nu va mai avea aceeasi viteza fara un USB-C sau MagSafe. Deci daca vrei o viteza mai mare de incarcare, urmareste optiunile urmatoare.

Cand Apple si-a lansat dispozitivele fara incarcator, a lansat si un nou incarcator care trebuie cumparat separat. Din fericire, nu este scump, ci costa 19 dolari, deci se poate considera si acesta o optiune. Dar, daca ti se pare ca deja ai cheltuit destui bani pentru a imbogati compania Apple, poti sa cumperi un alt incarcator care sa aiba si port USB-C si USB-A, iar incarcatorul Aukey. Cu ajutorul lui poti sa incarci in acelasi timp si telefonul si un alt dispozitiv. 

O caracteristica noua a Iphone 12 este incarcarea wireless prin MagSafe, doar ca accesoriile necesare sunt mai scumpe decat un simplu incarcator, costa 39 de dolari. Dar, daca preferi incarcarea wireless, poti sa alegi un incarcator wireless de 15 W. Modelul de la Anker costa 20 de dolari, doar ca din pacate puterea lui maxima este de doar 5 W si este un incarcator wireless vertical. Daca vrei o putere mai mare, este modelul de 30 de dolari care ofera o putere de 7,5 W.

Daca nu vrei sa renunti la vechiul incarcator de tip USB-A, in schimbul unui incarcator USB-C care te va costa putin mai mult decat aceasta varianta, poti sa cumperi separat un dongle USB-C care costa doar 11 dolari si vei primi 2. 

Acestea fiind spuse, daca tocmai ti-ai cumparat un Iphone 12 sau urmeaza sa iti cumperi unul, incarcatorul nu se va mai afla in cutie, deci va trebui sa iti cumperi separat unul, iar modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune variante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *