Samsung Galaxy S20 FE

Samsung a lansat in acest an mai multe telefoane, unele mai accesibile, precum seria A si M, dar altele de top, premium, scumpe, adica seria S si seria Note. Acestea din urma sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, cele mai noi functii, iar daca vrei un astfel de telefon, pretul va fi pe masura. Vanzarea lor este destul de dificila, avand in vedere ca oamenii incearca pe cat posibil sa reduca din costuri, tocmai de aceea a aparut Samsung Galaxy S20 FE, adica editia fanilor. Acesta se va gasi la un pret mult mai mic decat al celorlalte telefoane din seria S20, incearca pe cat posibil sa pastreze majoritatea tehnologiilor si functiilor pe care le au acestea, dar vor aparea cateva modificari, pentru a se putea vinde la un pret mai mic. Daca vrei sa afli mai multe despre acest telefon accesibil al seriei, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Samsung Galaxy S20 FE va avea un pret de 700 de dolari, la fel ca Iphone 11, dar acest pret este pentru versiunea 4G, daca vrei versiunea 5G te va costa 999 de dolari. Compania a scazut semnificativ pretul, avand in vedere ca Samsung Note 20 Ultra 5G costa 1.300 de dolari. OnePlus 8 Pro costa 899 de dolari si are majoritatea caracteristicilor pe care le are si aceasta serie. 

Pretul telefonului Galaxy S20 FE este mult mai mic, dar are o serie de caracteristici bune, precum ecranul Super AMOLED de 6,5 inci, o rezolutie de 2.400 x 1.080 pixeli si o rata de actualizare de 120 Hz, fiind dotat cu un procesor Snapdragon 865, pentru versiunile 5G, iar pentru versiunile 4G se afla in interiorul sau un chip Exynos 990, care este si la Note 20 Ultra si S20 Ultra. 

Specificatiile camerei triple de spate sunt putin diferite, nu mai are Space Zoom de 100x, are de 3x, nu are inregistrare 8K, dar ofera stabilizare optica, mod de noapte, Single Take, adica mai multe versiuni ale aceleasi poze.

Cand vine vorba despre design, acest telefon arata la fel ca celelalte ale seriei S20. Este protejat de Gorilla Glass 5 pe fata, iar spatele este dintr-un plastic mat mai tare. Este rezistent la apa, are IP68, are un cititor de amprente in ecran, se gaseste intr-o varietate de culori, rosu, violet, albastru, portocaliu, verde. Incepand de miercuri, acest telefon se va putea precomanda. 

Acestea fiind spuse, daca iti place seria S20 de la Samsung, dar ti se pare prea scumpa si nu vrei sa cheltuisti asa multi bani, Samsung Galaxy S20 FE este solutia perfecta care imbina atat pretul mai accesibil, cat si specificatiile premium, de top si tehnologiile noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *