Apple AirPods Pro reconditionate

Castile wireless sunt din ce in ce mai cautate si mult mai indragite si confortabile decat cele cu fir. Sunt persoane care se incurca destul de usor in acel fir si este enervant, iar castile wireless te ajuta sa uiti de acel fir enervant si iti ofera un confort destul de mare. Daca ai Iphone, cel mai probabil sa vrei o pereche de AirPods Pro, doar ca au un pret destul de mare pentru niste casti wireless, de 249 de dolari, dar functia de anulare a zgomotului este una dintre cele mai bune specificatii ale sale. Se gasesc si casti Apple AirPods Pro reconditionat pe eBay la un pret de 168 de dolari cu o reducere de 20% cu un cod promotional PICKVIP, plus o reducere de 15% (reduceri pe perioada limitata). Asadar, daca vrei si tu AirPods Pro, doar ca nu vrei sa cheltuiesti atat de mult, ramai cu ochii pe randurile de mai jos sa vezi daca se merita sa cumperi castile reconditionate sau nu. 

Castile vor veni intr-o stare perfecta, iar in cutie se vor afla carcasa de incarcare, cablul, instructiuni si castile in sine. Varfurile arata foarte bine, daca nu ai sti ca sunt reconditionat, nici nu ti-ai da seama ca au folosite de catre cineva. Poate te vei speria ca le pui la incarcat si LED-ul se va stinge dupa cateva secunde si vei crede ca nu mai incarca, dar se vor incarca, asa functioneaza ele. Functia de anulare a zgomotului a functionat foarte bine, nu vei mai auzi absolut nimic in jurul tau si te vei putea bucura doar de muzica din casti. Garantia este de doar 90 de zile. 

Daca vrei si tu sa iti cumperi AirPods Pro reconditionat, primul loc unde ar trebui sa cauti este indicat sa fie eBay, dar nu se stie pana cand va fi valabile acele reduceri. Dupa aceea, verifica descrierea si evaluarea vanzatorului. Daca vezi un pret foarte bun pentru casti, dar vanzatorul nu are o evaluare atat de buna, treci mai departe, nu este de incredere. Uitate-te la garantie si la politica de returnare. Vipoutlet ofera o posibilitate de returnare a banilor in 30 de zile si retururi gratuite, garantia fiind de 90 de zile. Daca o garantie este de doar 30 de zile, nu este prea bine si trebuie evitat. Dupa ce au ajuns castile, cumpara-ti varfuri noi, Apple vinde un set cu 8 dolari si se gasesc in mai multe modele si mai multe culori. 

Acestea fiind spuse, poti sa iti cumperi si tu Apple AirPods Pro reconditionat doar ca trebui sa fi foarte atent la aspectele de mai sus, iar apoi sa iti cumperi alte varfuri noi. Este o metoda buna sa economisesti banii in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *