Laptopuri cu cea mai lunga durata de viata a bateriei

Atunci cand vrei sa iti cumperi un laptop durata de viata a bateriei este un criteriu foarte important. Motivul pentru care acest aspect este cel mai important este faptul ca dimensiunea ecranului, puterea procesorului, numarul de porturi, influenteaza durata de viata a bateriei. Daca ai nevoie de un laptop pe care sa il iei cu tine la scoala sau in alte locuri, chiar ai nevoie de o durata de viata a bateriei destul de lunga, pentru ca este neplacut sa ramana fara baterie in timp ce iti rezolvai treburile. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt laptopurile care au cea mai lunga durata de viata a bateriei. 

MacBook-urile de la Apple sunt foarte bune, doar ca atunci cand vine vorba de durata de viata a bateriei nu sunt castigatoare. Tocmai de la laptopurile de la care am avea asteptari, fix acelea dovedesc contrariul. Un model care are o durata lunga de viata a bateriei este Asus ExpertBook B9450F. Bateria lui poate rezista la peste 16 ore si 29 de minute de utilizare. 

Seria Gram de la LG este renumita pentru faptul ca este foarte usoara si subtire, fiind foarte usor de transportat. LG Gram 14 are un ecran de 14 inci si cantareste 2,5 kg, iar in general laptopurile de 15 inci au peste 4 kg. Bateria sa a durat peste 16 ore de utilizare. 

Sunt mai multi factori care determina durata de viata a bateriei a unui laptop, precum tastatura, hard disk, display, numarul de porturi USB, scaner de amprente. Dar producatorul trebuie sa stabileasca unele masuri sau aplicatii de economisire a bateriei pentru procesor, retea si periferice care au un mare efect asupra bateriei. 

Un alt model din seria Gram de la LG care se evidentiaza cu o durata lunga de viata a bateriei, este LG Gram 17. Si acest model este foarte usor de transportat, este usor si subtire si bateria lui a durat 16 ore si 17 minute. 

Samsung Notebook 9 Pro are un design foarte elegant, este subtire si usor si pentru dimensiunile sale primeste un procesor bun, este de inalta performanta si are o durata lunga de viata a bateriei si reuseste sa reziste 12 ore si 30 de minute. 

Dell XPS 13 primeste un ecran mai mare si un corp mai mic, dar bateria rezista pana la 11 ore si 26 de minute. 

Acestea fiind spuse, atunci cand vrei sa iti cumperi un laptop, cel mai important aspect este durata de viata a bateriei. Toate specificatiile si dimensiunile influenteaza acest factor. Modelele mentionate anterior sunt laptopurile care au cea mai lunga durata de viata a bateriei si poti sa alegi din aceasta lista daca iti surade vreun model. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *