Google Pixel 3 VS 3 XL

Compania Google a lansat unele dintre cele mai bune telefoane, adica Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL. Ele nu sunt chiar atat de diferite, singurele diferente sunt referitoare la pret si dimensiune, avand foarte multe caracteristici in comun. Pixel 3 costa 397 de dolari, iar Pixel 3 XL costa 499 de dolari, ambele fiind mai ieftine decat modelele mai noi, Google Pixel 4 si 4 XL. Desi sunt pe piata deja de 2 ani, sunt inca telefoane bune, au camere bune, actualizari rapide de la Google, chipuri de la Qualcomm Snapdragon 845. Daca esti interesat de aceste telefoane dar nu sti care ar fi modelul mai bun pentru tine, in randurile de mai jos voi face o comparatie intre cele doua modele.

Pixel 3 a fost cel mai bun telefon Android din 2018 si este in continuare in topul celor mai bune telefoane. Are functia noua de Night Sight, care poate sa lumineze chiar si cea mai intunecata incapere, are o camera foarte buna. Are o singura camera de spate, dar care a depasit camerele duale ale telefoanelor Samsung Galaxy Note 9, Iphone XS sau OnePlus 6T. Acest model este incorporat cu Google Assistant, care poate chiar sa raspunda la apeluri in numele tau. Pixel 3 are functia de incarcare wireless, este rezistent la apa si 64 GB spatiu de stocare, dar din pacate memoria nu este extensibila. Versiunea standard are un ecran de 5,5 inci si o durata de viata a bateriei destul de mare. Camera are chiar si modul portret, poate sa blureze fundalul. Sistemul de operare care ruleaza este Android 9.0 Pie si pentru navigare trebuie sa se foloseasca gesturile. 

Pixel 3 XL se incadreaza alaturi de Pixel 3 in topul celor mai bune telefoane, chiar daca este si acesta mai vechi cu 2 ani. Are un ecran de 6,4 inci, spatiu de stocare de 128 GB, dar nu are memorie extensibila, nu are un jack pentru casti, dar are in cutie un USB-C si un adaptor de 3,5 mm. Ambele telefoane au ecrane OLED, dar culorile de pe Pixel 3 XL sunt mai calitative decate pe Pixel 3. Si Pixel 3 XL este rezistent la apa si vine in cutie cu niste casti cu fir. Este dotat cu un chip Snapdragon 845, iar durata de viata a bateriei este destul de buna, la testul de video cu modul avion activat a rezistat 16 ore si 49 de minute.

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi unul dintre cele doua telefoane, Google Pixel 3 XL are cateva specificatii care sunt putin mai bune decat la 3, precum durata de viata mai lunga, o rezolutie mai bune, dar daca este prea scump si Pixel 3 este o varianta foarte buna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *