Telefoane care costa sub 500 de dolari

Pentru cei care nu sunt dispusi sa cheltuiasca o suma semnificativa de bani pentru un telefon, dar totusi vor un telefon performant, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt telefoanele care costa sub 500 de dolari. Unele modele sunt lansate chiar anul acesta, altele sunt mai vechi.

Incepem cu Iphone SE (2020) care este o combinatie intre designul Iphone 8 si functiile Iphone 11. Are incarcare wireless, specificatii bune ale camerei si este rezistent la apa, dar nu are un jack pentru casti. Daca esti fan Iphone, dar nu iti permite modelele mai scumpe, Iphone SE care costa 400 de dolari este o alegere foarte buna. 

Samsung Galaxy A51 este un telefon mai ieftin, in comparatie cu serie emblematica a Samsungului, ci anume seria S. Anul acesta a lansat A51 care costa 399 de dolari, are patru camere, cititor de amprente pe ecran, este compatibil cu reteaua 5G si o memorie extensibila. 

Google Pixel 3A XL are mai multe specificatii performante decat Pixel 3A, are un ecran OLED de 6 inci, spre deosebire de 3A care are un ecran de 5,6 inci. Ambele au un jack pentru casti, au modul Night Sight care poate face poze bune in intuneric, au o camera buna, iar XL are o baterie de 3.700 mAh si costa 479 de dolari. Google Pixel 3A costa 399 de dolari.

Moto G Stylus costa 300 de dolari, are trei camere de spate, o memorie de 128 GB si o baterie de 4.000 mAh. Dispune de un creion incorporat care este foarte util in anumite situatii. 

Samsung Galaxy A50 a aparut anul trecut si costa 250 de dolari. Are un ecran Super AMOLED de 6,4 inci, un cititor de amprente pe ecran si un jack pentru casti. Are trei camere de spate cu un unghi ultra-larg, dar si un obiectiv pentru adancime care realizeaza poze cu fundal blurat. 

Moto G Power este mai ieftin decat Stylus, costa 250 de dolari si are o baterie de 5.000 mAh, care poate dura pana la 4 zile. Are trei camere de spate, dintre care una are o lentila macro, un ecran de 6,4 inci si o memorie extensibila. 

Moto Z4 a fost lansat anul trecut si este primul telefon care este compatibil cu reteaua 5G. Costa 499 de dolari, iar daca vrei Moto Mod care se aseaza pe spate, costa suplimentar. 

Samsung Galaxy S9 desi a fost lansat in urma cu doi, este in continuare un telefon foarte bun. Costa 450 de dolari, este rezistent la apa, are incarcare wireless, jack pentru casti si o memorie extensibila. Are un ecran curbat OLED. 

Asadar, daca nu ai un buget mai mare pentru a-ti cumpara un telefon, se gasesc si telefoane foarte bune si performante la un pret de sub 500 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *