Dating online: ar trebui sa-ti cauti partener(ul/a) pe Google inainte sa va intalniti?

Dupa cum am mai spus intr-un articol anterior, treaba cu datingul online e mult mai complicata decat ar putea parea la prima vedere. Am spus despre acest dating online ca este o masura destul de disperata din partea unei persoane. Indiferent de ce sex ar fi aceasta, desi problema se manifesta mai rau la barbati decat la femei. E un fapt dovedit stiintific pana in momentul de fata, cu lux de amanunte in care nu voi intra fiindca nu are rost. Iar cum timpurile noastre sunt pline de persoane disperate carora le e frica sa nu ramana in urma la capitolul romante, au putut inflori platforme de dating online ca Tinder sau sentimente.ro. Pentru ca multi cauta “o prietena si nu gasesc”. Si invers, dar sunt mult mai putine in comparatie cu persoanele de sex masculin, dupa cum spuneam. Am vorbit si despre faptul ca, in timp ce metoda ar putea parea una care sa iti rezolve toate problemele, exista mici impedimente ale caror consecinte le-ar putea suferi sau nu pe parcurs. Depinde cat de adanc se implica un utilizator in tot acest lucru. Si multi se implica destul de mult avand in vedere faptul ca scopul lor e sa-si gaseasca o persoana cu care sa stea in urmatoarea perioada de timp pentru a nu mai fi singuri. 

In primul rand, un factor la care o multime de oameni ar trebui sa aiba grija il reprezinta utilizatorii care mint pentru a prezenta mai mult interes din partea unei categorii. Iar acei utilizatori nu sunt putini, din contra, sunt aproape majoritari pe anumite platforme. Sau pe unele e 50-50% intre cei care mint si cei care isi cauta partener in mod real. In al doilea rand, sansele ca o astfel de relatie sa reziste sunt destul de mici (bine, sansele ca orice fel de relatie sa dureze mai mult de 1 an in general sunt suficient de scazute; mai ales cand vorbim de noua generatie). Dar asta e un factor mai putin ingrijorator, pentru ca, in fond si la urma urmei, utilizatorii cauta o relatie nu ca ea sa dureze. Cat de mult va dura o relatie nascuta dintr-un dating online depinde exclusiv de cei care sunt implicati in ea. 

Insa aici revenim la intrebarea initiala, cea din titlu. Ar trebui sa-ti cauti partenerul pe Google inainte sa va intalniti in cazul in care ati programat o iesire in oras dupa un match si o conversatie? Chiar daca nu e cel mai ok lucru, ar trebui. Unul dintre motive este faptul ca, in America, s-a raportat faptul ca in 2018, scamurile de natura romance online au costat utilizatorii pana la suma de 143 milioane dolari. Si chiar daca cineva nu incearca sa traga o teapa prin care sa fure o anumita suma de bani de la alt utilizator, sunt mai multe posibilitati. Una dintre ele este aceea de a nu dezvalui anumite detalii cruciale pe profilul sau, cum ar fi starea lor civila. Stii, acele micile detalii pe care ai putea dori sa le stii dinainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *