Samsung Galaxy S10 5G: data lansarii in America, Europa; pret

Samsung Galaxy S10 5G a fost lansat in Coreea de Sud la data de 5 aprilie, iar acum tot ce ne-ar mai putea interesa in legatura cu acest subiect este data la care acest model va fi valabbil pe pietele din Europa. Desi la noi in Romania, va fi extrem de scump, si nu vom avea la ce-l folosi, avand in vedere faptul ca 5G nu va aparea in tara noastra pana cel putin anul viitor. La lansarea in Coreea de Sud, Galaxy S10 5G a debutat cu un pret incepand de la 1.39 milioane de woni sud-coreeni (aproximativ 1.220 dolari americani sau 5164 de lei in banii nostri) pentru un model cu spatiul de stocare de 256GB si 1.55 milioane de woni sud-coreeni (aproximativ 1370 de dolari americani sau 5800 de lei) pentru un model cu memoria interna de 512 GB. Insa, odata ce ajunge in America de Nord si Europa, sunt zvonuri conform carora modelul va fi mult mai scump pe aceste piete decat in Coreea de Sud.

Stim pretul exact doar atunci cand vine vorba despre debutul telefonului in America, nu si despre cat ar putea costa atunci cand acesta va fi lansat si in Europa. Mai stim si ca Samsung Galaxy S10 5G va fi disponibil in mai multe culori: Majestic Black, Crown Silver si Royal Gold, desi nu vei putea cumpara modelul cu 512 GB in culoarea aurului.

Data lansarii in America de Nord si Europa

Potrivit leakerului Evan Blass, Galaxy S10 5G ar trebui sa fie lansat de Verizon Wireless in Statele Unite la data de 16 mai. Pentru inceput, noul smartphone va fi un dispozitiv exclusiv Verizon (cu alti transportatori majori asteptand sa-l vanda mai tarziu in cursul anului); asa ca americanii nu vor vedea acest model pe piata inainte de luna mai. Cu toate acestea, Verizon a anuntat joi ca a dat startul precomenzilor pentru Samsung Galaxy S10 5G. Modelul de 256 GB va costa 1300 de dolari americani (5525 de lei la noi), iar optiunea de 512GB este de 1400 de dolari (5950 de lei). In concluzie, va fi mai scump decat in Coreea de Sud. De asemenea, conform celor de la Verizon, S10 5G va fi disponibil in magazinele sale pentru o perioada limitata de timp. Fiecare client care va a plasa o comanda de tip preorder va primi o pereche gratuita de Galaxy Buds si un pachet gratuit de incarcare wirelesss Samsung, a spus compania.

Pe de alta parte, se estimeaza ca Galaxy S10 5G nu va aparea in Europa pana la inceputul lui iunie, desi nu se stie sigur data exacta.

Specificatii

Samsung Galaxy S10 5G va avea un ecran cu o diagonala de 6.7 inch, fiind cel mai mare telefon din lotul Galaxy S10 lansat in acest an. Nu se stiu inca suficiente detalii in legatura cu camera foto, insa probabil ca va avea acelasi obiectiv si numar de megapixeli precum modelul standard. De asemenea, S10 5G va avea o baterie cu o capacitate de 4500 mAh, insa urmeaza sa vedem cat de performant va fi modelul avand in vedere faptul ca are mai multe functii in comparatie cu restul modelelor din gama S10 a acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *